Obvestilo (obratovanje v času epidemije)

Objavljeno dne 16. marca, 2020

Spoštovani.

Obveščamo Vas, da bomo zaradi povečanega števila okužb s koronavirusom za zagotovitev varnosti in morebitnega dodatnega širjenja okužb, zagotovili:

  • Vse tehnične službe (hišnik, vzdrževalci toplotne in hidroforne postaje, vzdrževalci dvigal ipd.) opravljajo delo nemoteno tudi v nastalih razmerah. Do nadaljnjega pa ne bodo opravljali morebitnih servisnih storitev po stanovanjih, razen v izrednih primerih, ko je potrebno preprečiti večjo morebitno škodo.
  • Čiščenje poteka po razporedu, uvedeno je dodatno dezinficiranje vseh frekventnih mest (kljuke, tipke na dvigalih, stikala ipd.).
  • JP Voka Snaga ima težave z rednim odvozom odpadkov, ki pa se jih trudijo odpraviti. Urnik odvozov smeti bo prilagojen trenutnim razmeram. Odpovedani so vsi odvozi kosovnih odpadkov, zaprti so tudi vsi zbirni centri za ločeno zbiranje odpadkov.
  • Na objektih smo uvedli 24 urno naravno prezračevanje preko oken v skupnih prostorih, odprli smo tudi vmesna vrata po nadstropjih.

Situacija, ki smo ji izpostavljeni je velik izziv, zato je še posebej pomembno, da delujejo preventivno. Vsi skupaj in vsak posameznik mora delovati odgovorno in preventivno za skupno dobro.

Hkrati Vas naprošamo, da ne pozabite na soseda, prijatelja ali svojca, ki zaradi bolezni, onemoglosti ali iz drugih razlogov ne more priti do osnovnih živil zdravil in drugih potrebščin.

V nujnih primerih se lahko obrnete tudi na nas in skupaj bomo našli rešitev (na telefon smo dosegljivi 041 860 444 in 031 513 022).

Nasveti NIJZ glede novega koronavirusa SARS-CoV-2 in preprečevanje okužbe so na voljo na spletni strani www.nijz.si.

Ostanite zdravi!                                                  Naša soseska d.o.o.