O nas

Smo podjetje za celovito upravljanje večstanovanjskih stavb. Delujemo premišljeno, na trdnih temeljih zaupanja, dobrih poslovnih odnosov in spoštovanja svojih strank. Svojo dejavnost imamo zavarovano. Poslujemo po domišljenem poslovnem načrtu. Ta odraža ne le izvrstno poznavanje posla, temveč tudi pretanjeno poznavanje načina življenja, razmišljanja ter želja in potreb prebivalcev v stavbah, ki jih upravljamo.

Poslovni prostori na Brilejevi ulici 8 v Ljubljani.

Smo mlado podjetje, neobremenjeno s starimi bremeni. Leta 2007 je Našo sosesko z lastnim kapitalom ustanovila Tanja Kraševec Kušar, ki je bila pred tem več let aktivna predstavnica lastnikov stanovanj. K njeni odločitvi so jo spodbudili zlasti aktivni sostanovalci na Brilejevi ulici 6 in 8 v Ljubljani. Tudi ime podjetja ‘Naša soseska’ je plod skupnega razmišljanja ustanoviteljice in aktivnih lastnikov stanovanj na Brilejevi ulici. Po njeni smrti leta 2016 je delo in vodenje prevzela Teja Kušar.

Naše glavno vodilo je, ustvarjati in ohranjati spodbudno in pozitivno bivalno okolje, ki sledi času in spreminjajočim se okoliščinam ter življenjskim slogom. Bivalno okolje torej, v katerem se stanovalci in obiskovalci vedno dobro počutijo. Pri tem cenimo mnenja naših strank, saj želimo, da jim je njihovo nepremično premoženje ne le strošek, temveč tudi užitek in ponos.

Spoštujemo to, kar smo s stavbami in pripadajočimi funkcionalnimi zemljišči dobili v upravljanje. Pri tem pa ves čas razmišljamo in načrtujemo, kako bi to dediščino ne le čimbolj kakovostno vzdrževali in ohranjali, temveč tudi razvijali in prilagajali sodobnim izzivom današnjega časa.

Pri svojem načrtovanju in delovanju spremljamo makro okolje – torej sodobne svetovne prakse – ves čas pa smo pozorno čutečni tudi do življenjskega utripa mikro okolja – do življenja v vsaki konkretni stavbi, ki jo upravljamo, in njeni soseski.